El passat 28 de maig vam anar a visitar unes caves a Blancafort. Bé la visita no va ser a unes caves sinó a un celler
És de recent creació; on el treball a les vinyes és en ecològic.
El celler el van inaugurar l'any 2008. En guany ha obtingut el distintiu ‘Producció ecològic CCPAE’
És de recent creació; on el treball a les vinyes és en ecològic.
El celler el van inaugurar l'any 2008. En guany ha obtingut el distintiu ‘Producció ecològic CCPAE’
La visita va començar amb la visita de les vinyes joves, de un i dos anys. Aquestes vinyes encara no son productives, es a dir, no donen fruit fins al tercer any.
Després ens va portar a unes vinyes productives, que son les de més de 3 anys.
Ens va explicar que utilitza un 10% del raïm que cultiva, pel seu vi, i la resta el ven a la cooperativa.visita va
Després ens va portar a unes vinyes productives, que son les de més de 3 anys.
Ens va explicar que utilitza un 10% del raïm que cultiva, pel seu vi, i la resta el ven a la cooperativa.visita va
Les varietats que cultivem en blanc són Macabeu, Moscatell (gra petit) i Parellada, i en negre, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Syrah.
Vam finalitzar la visita al celler on vam tastar el vi blanc, vi negre jove i el vi negre reserva.
Al final de la visita ens va portar a dinar a l'ermita Sant Josep que està al pobla del costat (Montblac).
Vam menjar productes ecològics.
Vam menjar productes ecològics.
La WEB de l'ermita és www.ermita.cat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada